tiistai 15. huhtikuuta 2008

"värien perussävy poimitaan pohjoisen siniharmaasta skaalata, mutta nyt siihen sekoitetaan paljon useampia värejä ja kuvioita"










"Kotimme kertovat nyt entistä vahvemmin, keitä me olemme ja millaisia valintoja olemme tehneet. Elämän kiivaan muutostahdin ja vaihtuvien tilanteiden myötä kodin sisustus muuttuu aiempaa herkemmin"




















"nyt tavarat halutaan pitää järjestyksessä, jotta koti pysyy levollisena ja siellä voi koota voimia"






"Eräs nimetön ja hyvin yksilöllinen tyyli on ehkä muuttunut paljon selkeämmäksi parin viime vuoden aikana -" oma tyylini". Se heijastaa osittain aikaansa ja osittain sitä, mitä kukin itse haluaa ympärilleen ja pitää mukana elämässään"





































"monet materiaalit ovat tuttuja, mutta pintakäsittelyt ovat muuttuneet. Kiiltävät pinnat ovat yleistyneet - ja se on upea muutos, koska ne heijastavat kauniisti pohjoista valoa"



SKANDINAAVISEN TYYLIKÄS KOTI
Dorrit Elmquist & Birgitta Wolfgang Drejer

Ei kommentteja:

Tietoja minusta

Oma kuva
Katson elämää ja sen ilmiöitä avoimesti - yritän olla avarakatseinen. Likinäköinen olen yrittämättä. Kirjoitan ja kuvaan -tai päinvastoin. Kirjoitan ilmiöistä, arkisista asioista. Hyvin subjektiivisesti. Joskus jopa itsekeskeisesti. Pidän kaikesta kauniista, ihannoin rumaa. Olen vastakohtaisuuksien ihminen, monitahoinen - kuitenkaan pystymättä keskittymään kuin yhteen asiaan kerrallaan.

Blogiarkisto